24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Frudia

Корейският бранд Frudia е резултат от 30 годишни изследвания, търсещи ефикасен и натурален начин и цялостна грижа за кожата. Растенията и плодовете богати на хранителни вещества и антиоксиданти, естествено защитават, подхранват и разкрасяват всеки тип кожа.

Frudia улавя тези удивителни хранителни вещества в продукт, като е изобретила и патентовала високотехнологичен процес на извличане на екстракти от плодове. Това е процес, който позволява да събира хранителни вещества от цели плодове - не само сокове и есенции.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Citrus Brightening Cream 55гр

Този крем има изсветляващ ефект, като не само озарява кожата, но и подобрява състоянието ѝ в рамките на 4 седмици.

€23,00

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Citrus Brightening Serum 50г

Серумът FRUDIA Citrus Brightening Serum съдържа 71% екстракт от мандарина от корейският остров Jeju, която е много богата на витамин С и витамини.

€25,56

ТОНЕР ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Citrus Brightening Toner 195мл

Тонерът FRUDIA Citrus Brightening Toner съдържа екстракт от мандарина от остров Jeju (86%), богат е на витамини и придава блясък на кожата.

€15,34

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream 55г

Кремът за лице Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Cream, с основен компонент 64% екстракт от нар, осигурява дълбоко хидратиране и подхранване на кожата.

€23,00

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum 50мл

Серумът за лице Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Serum, с основен компонент 64% екстракт от нар, осигурява дълбоко хидратиране и подхранване на кожата.

€25,56

ТОНЕР ЗА ЛИЦЕ FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner 195мл

Frudia Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner е хидратиращ и подхранващ тонер за лице, с основен компонент 64% екстракт от нар.

€15,85