Yasumi

НА ЯПОНСКИ ЕЗИК "YASUMI" ОЗНАЧАВА РЕЛАКСАЦИЯ, ПОЧИВКА, ВАКАНЦИЯ

YASUMI е ексклузивен полски козметичен бранд с иновативни продукти и терапии, разработени и произведени от водещи лаборатории във Франция, Испания и Канада, изцяло вдъхновени от традициите и културата на Япония.

В основата на козметичния бранд YASUMI стои природата, философията, мъдростта, ритуалите и духовността на Далечния изток. Духовната връзка с природата е крайъгълният камък на японския начин на живот. Вниманието и уважението към всички живи същества са вкоренени в японската култура. В нея ритуалите са от съществено значение. Въпросът не е в бързото постигане на ефект, а по-скоро в изграждането на силна и хармонична връзка между ума и тялото.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Yasumi Pro Vitamine C Shock cream mask set

С комплекта Yasumi Pro Vitamine C Shock можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Професионална маска, богата на антиоксидантни съставки и vit C, която намалява признаците на стареене на кожата! Комплектът съдържа: тубичка 50 мл., купичка, четка и малка брандирана кърпа за почистване на лице.

39.95 лв.

Yasumi Pro Ultimate Hydrating cream mask set

С комплекта Yasumi Pro Ultimate Hydrating можете по всяко време в уюта на дома си да се погрижите за кожата си с ефект, сравним с ефекта от процедура в салон за красота. Професионална крем маска за дълбока хидратация с морски колаген за гладка, мека и еластична кожа! Комплектът съдържа: тубичка 50 мл., купичка, четка и малка брандирана кърпа за почистване на лице.

39.95 лв.

Yasumi Mamushi ARG Night Mask 30ml

Yasumi Mamushi AGR регенерираща нощна маска с хиалуронова киселина и аргирелин, предназначена за всеки тип кожа. Перфектно регенерира, овлажнява кожата и предотвратява появата на бръчки и изглажда съществуращите такива.

39.95 лв.

Yasumi Mamushi ARG Serum 15ml

Yasumi Mamushi ARG е изглаждащ серум за лице с Argireline невропептид Yasumi Mamushi AGR серум с 5% ArgirelineⓇ разтвор е предназначен за уплътняване, стягане и изглаждане на кожата и елиминиране на мимическите бръчки.

39.95 лв.

Yasumi Mamushi ARG Cream 50ml

Yasumi Mamushi ARG е изглаждащ крем за лице с Argireline невропептид Yasumi Mamushi AGR крем е с 5% ArgirelineⓇ разтвор е предназначен за уплътняване, стягане и изглаждане на кожата и елиминиране на мимическите бръчки.

79.95 лв.