24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Общи Условия

1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между ФЛОУ ЕООД, чиято собственост е онлайн магазина за азиатска козметика и грижа за кожата asianbeauty.bg, намиращи се на домейн www.asianbeauty.bg (наричани за краткост "сайт") от една страна, и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги(наричани за краткост "Клиент"), от друга страна. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на asianbeauty.bg ,потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". Тези условия обвързват всички потребители (клиенти) на онлайн магазина asianbeauty.bg.

1.1. Услугите, предоставяна от asianbeauty.bg на Потребителя, представляват услуги на информационното общество по смисъла на Закона за електронната търговия.

1.2. asianbeauty.bg e електронен магазин, достъпен на сайта www.asianbeauty.bg, чрез който Потребителите имат възможност да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите от asianbeauty.bg” стоки.

1.3. asianbeauty.bg предоставя и поддържа също така информационен бюлетин-нюзлетър с информационна цел.

1.4. Съветите и мненията, изразени от asianbeauty.bg и намиращи се на www.asianbeauty.bg, не представляват мнение на квалифициран лекар и не могат да служат за заместител на професионална лекарска консултация. В случай на наличие на дерматологичен проблем или кожно заболяване, Потребителят следва да потърси специализирана медицинска помощ.

1.5. asianbeauty.bg идентифицира Потребителите на сайта чрез съхранение на лог-файлове на сървъра на www.asianbeauty.bg и на IP адреса на Потребителя.

1.6. asianbeauty.bg има право да събира и използва информация относно Потребителите след извършената от тях регистрация. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, дата на раждане, пол, адрес, телефон, както и всяка друга информация, която лицето предоставя доброволно при регистрацията. Информацията включва и всяка друга, която Потребителят въвежда, използва или предоставя при ползване Услугите, предоставяни от asianbeauty.bg.

1.7. asianbeauty.bg полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Потребителя, станала му известна по повод на регистрацията - предмет на настоящите Общи условия, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.

2. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

asianbeauty.bg е запазена марка и собственост на ФЛОУ ЕООД. ФЛОУ ЕООД е дружество, регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. София, ул.Зора 1, ет2
ЕИК: 201556120
рег. номер по ДДС: BG201556120
имейл адрес: info@asianbeauty.bg
телефон: +359 876608023

3. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ

Регистрацията на потребителски профил в www.asianbeauty.bg НЕ е задължителна за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в asianbeauty.bg трябва да регистрирате потребителски профил. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в asianbeauty.bg стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, за да следите по-лесно тяхната цена, да се възползвате от специални промоционални предложения и отстъпки. При регистрацията трябва да въведете Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.