24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Some By Mi

Some By Mi вярва, че естествената красота e важна и заслужава особено внимание. Брандът носи името си от корейската дума "mi", което означава "красота", и с гордост произвежда всички свои продукти от натурални съставки в Корея.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner 150ml

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner е ексфолиращ тонер, който хидратира и балансира pH на кожата, като едновременно с това предпазва от появата на акне, раздразнения и разширени пори. Формулиран е с 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и три различни вида киселини (AHA, BHA и PHA).

40,00 лв.

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner 200ml

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner представлява озаряващ тонер за лице, който съдържа 88% галактомисес и 10,000ppm чист Витамин С за интензивна изсветляваща грижа.

44,00 лв.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum 50ml

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum серум за лице, който ексфолира нежно и успокоява кожата, същевременно подсилва кожната бариера. Формулиран е с 14,5 % екстракт от Центела азиатика, 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и три различни вида киселини.

45,00 лв.

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum 30ml

Some By Mi Galactomyces Pure Vitamin C Glow е серум за лице с озоряващо и изсветляващо действие, който съдържа 3% чиста аскорбинова киселина (витамин С) и 75% ферментационен филтрат Galactomyces.

45,00 лв.

Some By Mi Retinol Intense Reactivating Serum 30ml

Серумът за лице Some By Mi Retinol Intense е чудесен продукт със съдържание на ретинол, ретинал и бакучиол. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-добра анти-ейдж грижа и ревитализиращ ефект.

56,00 лв.

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream 60g

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream е успокояващ крем с лека текстура, който помага да се заздрави кожната бариера. Формулиран със 70,78% екстракт от Центела азиатика, 10.000 ppm екстракт от чаено дърво и четири билки.

48,00 лв.