24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.
RSS

Блог

КОРЕЙСКИ МЕТОД 7 ТОНЕРА SEVEN SKIN METHOD - 0 Коментара
КОРЕЙСКИ МЕТОД 7 ТОНЕРА SEVEN SKIN METHOD

Ще ви разкажем за този все по-популярен корейски метод за интензивна хидратация на кожата, наречен метод 7 тонера,  също така ще споделим нашите идеи за това как можете да накарате да работи още по-ефективно за вас.

Техника на наслояване

Този метод включва многократно (до 7 слоя) наслояване на то...

ЯПОНСКА РУТИНА И MOCHI HADA - 0 Коментара

Кои са тайните на японките за постигане на порцеланова кожа и по какво техният ежедневен ритуал в грижа за кожата се различава от този на корейките?

Жените от страната на изгряващото слънце могат да се похвалят с финес и изящна красота, а образът на гейшата и до днес е символ на съвършената жена,...

Битката на титаните Laneige Lip Sleeping Mask vs. Klavuuu Nourishing Care Lip Sleeping Mask - 0 Коментара

K-Beauty ентусиастите от цял свят издигат в култ маска LANEIGE Lip Sleeping Mask, определяйки я за най-добрата нощна грижа за устни. Дълги години славата и иконичният статус на този, наистина фантастичен, продукт отстават непоклатими ... до появата на нов играч на пазара, а именно Klavuuu Nourishi...

Кои съставки в азиатската козметика действат чудотворно при възпалена кожа и акне - 0 Коментара
Кои съставки в азиатската козметика действат чудотворно при възпалена кожа и акне

На много от нас се е случвало да се събудим с възпалена кожа или акне.

В повечето случаи, тази поява е обусловена от хормонални промени или хормонален дисбаланс, при употреба на някои лекарства, по време на бременност, пубертет или заради стреса, на който ежедневно сме подложени.

Популярните азиат...

Десетте тайни за перфектна кожа на корейските жени - 0 Коментара

Чудили ли сте се как корейките имат свежа и сияеща кожа дори след като прехвърлят 40-те? Тайната на младоликият им вид не се крие нито в продуктите, нито в конкретни марки, които жените в Корея използват. Философията им е много проста - полагат навременна грижа за кожата си. Тя се състои от 10 стъпк...

Да Подготвим Кожата си за Пролетта - 0 Коментара
Да Подготвим Кожата си за Пролетта

При смяна на сезоните кожата ни се нуждае от специални грижи и внимание за освежаване и подготовка за слънчевите лъчи навън. Хубаво е постепенно да променим грижата, която използваме, маските, които правим и декоративната си козметика. Ако през зимата сте реагирали добре на определени продукти, е възможно със смяна на сезона да станете чувствителни към тях или да се появят реакции и възпаления. Акнето например, е често изявено с настъпването на пролетта. Следвайки тези стъпки ще подготвите кожата си по най-добрия начин за да бъде тя по-здрава, поддържана и свежа.

1.Почистване и ексфолиране

Изключително важно е да почиствате всекидневно кожата си. По-топлото време обикновено води и до по-голямо образуване на себум, запушване на порите и до поява на пъпки. В редовния си ритуал по почистване на кожата включете продукти срещу омазняване, тонери и почистващи маски. Два пъти седмична ексфолирайте кожата си за да премахнете мъртвите клетки, които може да образуват сухи петна по лицето ви. Ексфолирането е перфектното решение да направите кожата си мека и копринена на допир.

2.Защита от слънцето

Не пренебрегвайте продуктите със слънцезащитен фактор. Пролетта носи повече слънчева светлина, отколкото предполагате. Вредните UV лъчи проникват през кожата ви и могат преждевременно да състарят кожата ви, да се появят повече фини линии и бръчки. Подберете продукт с възможно най-висока слънцезащита 50 SPF/PA++++ и го включете като последна стъпка в ежедневната си рутина.

3.Редуцирайте използването на тежък грим

Сменете крема си с друг с по-лека формула и не забравяйте хидратирането. Ежедневното хидратиране на кожата на лицето през пролетта е абсолютно задължително особено предвид факта, че дълги месеци е била подложена на потенциално изсушаване в резултат на неблагоприятните климатично-сезонни фактори. Ако през зимата се използват главно плътни (с по-мазна текстура) и дълбоко хидратиращи козметични продукти, то пролетта е време да ги смените с козметични продукти с по-лека и ненатоварваща кожата консистенция. За да предотвратите евентуално изсушаване и загуба еластичността и свжестта, подберете козметичен продукт, който да хидратира кожата, поддържайки естествената й влажност, мекота и еластичност. Кремът за очи също не бива да се пренебрегва, тъй като кожата в тази област е най-тънка и чувствителна.

Защо да използваш азиатска козметика - 0 Коментара
Защо да използваш азиатска козметика

Много хора са запознати с все по-популярният тренд в козметичната индустрия и познават добре корейските продукти. Но има и такива които изобщо не знаят за него, други са чували, но се съмняват в чудодейното действие и качествата на азиатските марки. Ние от ASIANBEAUTY имаме какво да кажем по темата,...