24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

rootree

Корейският бранд Rootree желае да ви покаже жизнената сила на гората със своите продукти.

„rootree“ е съставна дума от „корен“-root и „дърво“-tree. Продуктите на Rootree са направени от средно 89% органични суровини и 98% съставки от природата. Продуктите не съдържат 11 дразнещи кожата химически съставки. Чисти, естествени, безопасни, органични и сертифицирани съставки ще върнат блясъка на уморената ви кожа. Rootree вярва в лечебната сила на гората и има за цел да популяризира полезните компоненти от ценните дървета в горите на Чеджу.

Phyto Ground line Vegan представлява веган линия грижа за кожата на бранда с муцини, получени от растения. Фокусът на серията “Phyto Ground” от Rootre е върху много уникални съставки: муцини на растителна основа, които имат много предимства. В корейската козметика слузта от охлюви е една от най-ползваните съставки, която има лечебен ефект и в същото време обгръща кожата със защитен слой благодарение на лепкавата си слузеста текстура и позволява на влагата да се запази в кожата.

Rootree използва алтернативи с растителен произход вместо съставки на животинска основа.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

rootree Phyto Ground Calming Moisture Cream 80g

Фокусът на серията “Phyto Ground” от Rootre е върху много уникални съставки: муцини на растителна основа, които имат редица предимства.

66,00 лв. 56,00 лв.

rootree Phyto ground Purifying Cream Toner 200ml

Phyto Ground Comfort Cream Toner от Rootree обединява няколко стъпки едновременно, като осигурява на кожата всичко необходимо в един продукт.

53,00 лв. 45,00 лв.