24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Hada Labo

Hada Labo (肌 ラ ボ или "Skin Lab") е японска марка грижа за кожата, добре позната в Азия, разработена от Rohto Pharmaceutical- водещ производител на фармацевтични и козметични продукти в Япония. Брандът е най-известен със своите продукти с хиалуронова киселина, като най-популярният им лосион с хиалуронова киселина Super Hyaluronic Acid, представлява японският еквивалент на корейската есенция. Брандът предлага три основни линии грижа за кожата:

  • Gokujyun (保湿), фокусиран върху „интензивната“ хидратация
  • Shirojyun (白 潤), с добавени изсветляващи свойства
  • Gokujyun Alpha (保湿 α), грижа против стареене.

Hada Labo използва минимум съставки, без аромати, оцветители и минерални масла. Продуктите им са формулирани с рН между 5,0 и 6,5 и са идеални за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната!

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Rohto Mentholatum Hada Labo Gokujyun Oil Cleansing 200ml

Хидрофилното олио почиства ефикасно и лесно кожата от замърсявания, слънцезащита и дори тежък водоустойчив грим.

43,00 лв.

Rohto Mentholatum Hada Labo Gokujyun Premium Lotion (2020 Edition) 170ml

Премиум лосионът Hada Labo Gokujyun е хидратираща есенция-лосион със 7 вида хиалуронова киселина, която действа невероятно добре при изглаждане и запълване на бръчки и подобряване на външния вид на фините линии.

47,00 лв.

Rohto Mentholatum Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion Moist (2020 Edition) 170ml

Актуализираната версия на най-популярният продукт на японският бранд Hada Labo представлява изключително ефикасен лосион(есенция) с 4 вида хиалуронова киселина, които проникват на различни слоеве в епидермиса, овлажняват интензивно кожата и продължително време задържат влагата в нея.

45,00 лв.

Rohto Mentholatum Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Face Wash(2022 formula)160g

Освежаващата и овлажняваща пяна почиства мъртвите кожни клетки и се грижи за порите, като превърща кожата в кадифено мека, чиста и гладка, без дразнене и чувство за сухота след употреба.

32,00 лв.

Rohto Pharmaceutical Melano CC Anti-spot Vitamin C Essence 20g

Японска избелваща есенция за лице със съдържание на витамин С, която интензивно прониква в кожата в дълбочина и притежава уникална формула и състав.

47,00 лв.

Rohto Mentholatum Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion 170ml

Лосионът прониква дълбоко в кожата и възстановява увредената от ултравиолетовите лъчи кожа и предотвратява образуването на лунички и тъмни петна.

47,00 лв.