24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

TIRTIR

TIRTIR е популярен южнокорейски бранд в индустрията за красота, известен с качествени продукти и грижа за кожата, както и грим за лице. Марката е основана през 2016 г. от корейския инфлуенсър Лий Юбин и оттогава бързо набира популярност, особено в Корея и Япония. TIRTIR, чието име е съкращение от "Trust + In + Radiance", има за цел да осигури качествени продукти, които подобряват естествения блясък на кожата, като изграждат доверие у потребителите чрез внимателно подбрани съставки.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

TIRTIR Milk Skin Toner 150ml

Milk Skin Toner е тонер за лице, който обещава интензивна хидратация и озаряващ ефект, което го прави чудесен избор за всеки, който се стреми към по-сияен и здравословен тен.

58,00 лв.

TIRTIR Ceramic Milk Ampoule 40ml

Тази богата млечна ампула незабавно озарява и освежава кожата, като същевременно я възстановява и укрепва нейната защитна бариера.

78,00 лв.

TIRTIR Collagen Lifting Eye Cream 15ml

Изпитайте трансформиращата сила на TIRTIR Collagen Lifting Eye Cream и кажете сбогом на бръчките и фините линии под очите само за две седмици. Подобрете рутинната си грижа за кожата и отключете тайната на младите, сияещи очи с колагеновия лифтинг крем за очи от TIRTIR.

60,00 лв.