24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Слънцезащита

Предпазването на кожата от вредното UV лъчение е много важно не само за  временното и състояние, но и за удължаване на нейната младост и красота в продължение на много години.
Ето няколко факта за вредното въздействие от продължително излагане на слънце:
- излагането на слънце без специална защита може да причини изгаряния
- някои видове UV лъчи унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което прави кожата по-стара преждевременно
- рискът от образуването на меланом се увеличава
Два вида UV лъчи са вредни за епидермиса: UVA и UVB лъчи.
1. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което води до преждевременно стареене. Лъчи от този спектър също могат да причинят алергични реакции.
2. UVB лъчите действат на повърхността, изгаряйки кожата. Заради това последва защитната реакция на организма - прекомерно производство на меланин - пигмента, който сам по себе си придава този ефект на кожа след слънчеви бани.
Азиатските слънцезащитни продукти за лице имат по-лека текстура. По консистенция те наподобяват по-скоро течна емулсия, която се разпределя лесно, мигновено се абсорбира и не оставя бели следи или усещане за лепкавост. Благодарение на това азиатските продукти за слънцезащита могат да се използват всеки ден и да се прилагат под грим.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

СЛЪНЦЕЗАЩИТНА ЕСЕНЦИЯ Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++ 50г

Biore UV Aqua Rich Watertery Essence SPF 50+ PA ++++ е лека слънцезащитна есенция на водна основа, която ефективно предпазва от вредните UV лъчи, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и слънчевите изгаряния.

42,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО YADAH Oh My Sun Protection Milk SPF30 PA ++++ 50мл

YADAH Oh My Sun Protection Milk е слънцезащитно мляко с минерални филтри с високо ниво защита на кожата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи SPF30 PA ++++.

37,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ beplain Clean Ocean Non-Nano Mild Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50мл

Слънцезащитният крем beplain Clean Ocean е слънцезащита с най-висок фактор и уникална формула „nano-free“, която е нежна към кожата и същевременно я предпазва от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

43,50 лв.

БАЗА ЗА ГРИМ СЪС СЛЪНЦЕЗАЩИТА Heimish Artless Glow Base SPF50+/PA+++ 40мл

Heimish Artless Glow Base е прекрасна база за грим с SPF50+/PA+++, която изравнява тена на кожата, придава ѝ сияние и нежен блясък.

43,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ beplain Clean Ocean Moisture Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50мл

Супер овлажняващ и хидратиращ слънцезащитен крем с химичен филтър и най-високо ниво на защита, който придава на кожата сияние и нежен блясък.

43,00 лв.