24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

YADAH

YADAH е създадена през 2009г. в Корея и носи името си от еврейската дума за „мъдрост“. Козметичните продукти на марката използват за основна съставка екстракти от източната бодлива круша позната като кактус Опунция (Opuntia Humifusa), която е родом от Корея и е известна със своето мощно противовъзпалително и овлажняващо действие. Цялата гама на бранда е хипоалергенна и нежна към кожата, формулирана без изкуствени оцветители, консерванти или химикали. Символът на марката е момичето, което разумно подхожда към избора на грижа за кожата. Любима на жените в тийнейджърска възраст, както и на 20-30 годишните, YADAH предлага сериозен подход към съставките във всеки един свой продукт като помага за поддържането на здрава и сияйна кожа.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

YADAH Cactus Toner 210ml

YADAH Cactus Toner е хидратиращ, възстановяващ и ексфолиращ тонер с балансирано pH 5,5, който има изключително изчистен натурален състав и ефикасно нежно действие.

30,00 лв.

YADAH Daily Cactus Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Green Cactus Mask е нежна овлажняваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и дехидратирана кожа.

6,00 лв.

YADAH Green Tea Pure Cleansing Balm 100ml

Балсамът YADAH Green Tea Pure Cleansing Balm е почистващ продукт на маслена основа, който премахва тежък грим безпроблемно и без да предизвика раздразнения, а след употреба кожата се усеща перфектно чиста и много нежна.

42,00 лв.

YADAH Daily Cica Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Cica Green Mask е нежна успокояваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

6,00 лв.

YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask е нежна регенерираща, възстановяваща и подхранваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна, суха и дехидратирана кожа.

6,00 лв.

YADAH Red Energy Eye Patch 60patches

След употреба околоочната зона е видимо по-свежа, а признаците на умора (тъмни кръгове и подпухналост) значително намалели.

50,00 лв.