24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Laneige

Laneige вярва, че всеки притежава собствен чар. Вашата красота, която ви кара винаги да блестите с увереност - това е разбирането за искряща красота на Laneige. Брандът изследва взаимодействието между вода и кожа в продължение на 20 години. Чрез изследванията си Laneige научи, че влагата е ключът към жизнената и красива кожа, непреходна във времето. Перфектната и добре овлажнена кожа, която имаме при раждането си се променя като губи еластичността и мекотата си с годините. Laneige откри невероятната сила на влагата, която умножава ефектите от хидратиране, изсветляване и антистареене и разработи Water Science ™, основната технология на Laneige, чрез превръщане на източника на живот-водата, в експлозивна енергия на влагата.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ ЗА УСТНИ И ОЧИ LANEIGE Lip & Eye Remover Waterproof 150мл

Почистващият продукт за очи и устни LANEIGE Lip & Eye Remover Waterproof отстранява ефикасно грима и замърсяванията и е невероятен!

43,00 лв.

НОЩНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ LANEIGE Water Sleeping Mask 15мл

Water Sleeping Mask на LANEIGE прави така, че кожата ви да изглежда отпочинала и възстановена дори и да сте спали само няколко часа. Маската е абсолютен бестселър!

18,00 лв.

ХИДРАТИРАЩА ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ LANEIGE Water Bank Hydro Essence 70мл

Хидратиращата есенция за лице, извлечена от зеленчуци, за свежа и сияйна кожа. Подходящ за нормална и комбинирана кожа.

78,00 лв.

НОЩНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЛАВАНДУЛА LANEIGE Water Sleeping Mask Lavender 15мл

Лимитирана версия с аромат на лавандула на култовата и любима нощна маска за лице LANEIGE Water Sleeping Mask Lavender, която осигурява интензивна хидратация, докато спите.

18,00 лв.

НОЩНА МАСКА ЗА УСТНИ LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry 20г

Тази успокояваща маска преди лягане помага да се избегне напукването на устните, така че да можете да се събудите с устни, които се чувстват освежени, еластични и меки на допир.

43,00 лв.

НОЩНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ LANEIGE Water Sleeping Mask 70мл

Water Sleeping Mask на LANEIGE прави така, че кожата ви да изглежда отпочинала и възстановена дори и да сте спали само няколко часа. Маската е абсолютен бестселър!

67,00 лв.