24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Sheet Mask

Шийт маските са изключително важен момент и са много обичани от корейките. Изберете перфектната маска за Вас, сложете я и се отпуснете. Те са хидратиращи, подхранващи и напоени с полезни съставки за кожата- дали ще ги използвате веднъж, два пъти в седмицата или всеки ден – това решавате Вие!

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

YADAH Daily Cactus Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Green Cactus Mask е нежна овлажняваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и дехидратирана кожа.

6,00 лв.

YADAH Daily Cica Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Cica Green Mask е нежна успокояваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна и склонна към раздразнения кожа.

6,00 лв.

YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask 25ml

Шийт маската за лице на YADAH Daily Nattō Collagen Green Mask е нежна регенерираща, възстановяваща и подхранваща маска, която съдържа единствено чисти натурални съставки и може да се използва ежедневно дори от хора с много чувствителна, суха и дехидратирана кожа.

6,00 лв.

Benton Aloe Soothing Mask Pack 23g

Benton Aloe Soothing Mask Pack 23g

6,00 лв.

THE FACE SHOP The Solution Moisturizing Mask Sheet 20g

Овлажняваща шийт маска за лице със съдържание на Серамиди, които спомагат за задържането на влагата и хидратиране на сухата и дехидратирана кожа.

7,00 лв.

THE FACE SHOP Real Nature Face Mask Rice 20g

THE FACE SHOP Real Nature Face Mask Rice 20g

6,00 лв.