24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Sun Protection

Предпазването на кожата от вредното UV лъчение е много важно не само за  временното и състояние, но и за удължаване на нейната младост и красота в продължение на много години.
Ето няколко факта за вредното въздействие от продължително излагане на слънце:
- излагането на слънце без специална защита може да причини изгаряния
- някои видове UV лъчи унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което прави кожата по-стара преждевременно
- рискът от образуването на меланом се увеличава
Два вида UV лъчи са вредни за епидермиса: UVA и UVB лъчи.
1. UVA лъчите проникват дълбоко в кожата и унищожават клетките, които стимулират естественото производство на колаген, което води до преждевременно стареене. Лъчи от този спектър също могат да причинят алергични реакции.
2. UVB лъчите действат на повърхността, изгаряйки кожата. Заради това последва защитната реакция на организма - прекомерно производство на меланин - пигмента, който сам по себе си придава този ефект на кожа след слънчеви бани.
Азиатските слънцезащитни продукти за лице имат по-лека текстура. По консистенция те наподобяват по-скоро течна емулсия, която се разпределя лесно, мигновено се абсорбира и не оставя бели следи или усещане за лепкавост. Благодарение на това азиатските продукти за слънцезащита могат да се използват всеки ден и да се прилагат под грим.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

Kao Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++ 50g

Biore UV Aqua Rich Watertery Essence SPF 50+ PA ++++ е лека слънцезащитна есенция на водна основа, която ефективно предпазва от вредните UV лъчи, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и слънчевите изгаряния.

€22.49

Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+/PA++++ 50ml

Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+/PA++++ представлява уникален химичен слънцезащитен крем със съдържание на оризови трици и комплекс от ферментирали зърнени пробиотици.

€20.96

YADAH Oh My Sun Protection Milk SPF30 PA ++++ 50ml

YADAH Oh My Sun Protection Milk е слънцезащитно мляко с минерални филтри с високо ниво защита на кожата от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи SPF30 PA ++++.

€19.43

FRUDIA Ultra UV Shield Sun Essence 50g

Дълбоко овлажняваща слънчезащитна есенция с мощна UV защита SPF50, която помага за предпазване на кожата ви от слънчевите лъчи всеки ден.

€11.76

beplain Clean Ocean Non-Nano Mild Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50ml

Слънцезащитният крем beplain Clean Ocean е слънцезащита с най-висок фактор и уникална формула „nano-free“, която е нежна към кожата и същевременно я предпазва от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

€22.49

Heimish Artless Glow Base SPF50+/PA+++ 40ml

Heimish Artless Glow Base е прекрасна база за грим с SPF50+/PA+++, която изравнява тена на кожата, придава ѝ сияние и нежен блясък.

€23.00