24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Кремове и Хидратация

Овлажняването трябва да бъде последната стъпка в рутината за грижа за кожата, така че не забравяйте да използвате крем за лице или овлажнител, преди да нанесете грима си.

Кремът за лице е изключително индивидуален, дневен или нощен. Залагайте на такъв, който отговаря на Вашата кожа – суха, смесена, мазна или нормална. Използвайте леки гел кремове, ако кожата е мазна или смесена, за да избегнете допълнително омазняване. Ако кожата Ви е суха, използвайте по-мазни кремове, особено зимата.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

УСПОКОЯВАЩ ГЕЛ С ЦЕНТЕЛА IUNIK Centella Calming Gel Cream 60мл

Гелът освежава, успокоява, овлажнява и подхранва стресираната, чувствителна и проблемна кожа. Базовата съставка на този продукт е Центела Азиатика, известна с лечебния си ефект и способността да премахва всякакви раздразнения и следи от стрес по кожата.

32,00 лв.

ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Pyunkang Yul Moisture Cream 100мл

Овлажняващият крем за лице Pyunkang Yul Moisture Cream задържа влагата в кожата през целия ден, предотвратява появата на проблеми като зачервяване, сърбеж и раздразнения, придава здравословен блясък и не съдържа никакви изкуствени аромати, оцветители и хипоалергенни съставки.

63,00 лв.

ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ Pyunkang Yul Nutrition Cream 100мл

Подхранващият крем Pyunkang Yul Nutrition Cream интензивно овлажнява и подхранва в дълбочина сухата кожа, озарява и омекотява, като подобрява значително общото ѝ състояние.

63,00 лв.

СПЕЦИАЛЕН КОМПЛЕКТ БЕТА-ГЛЮКАН IUNIK Beta-Glucan Edition Skincare Set

СПЕЦИАЛЕН КОМПЛЕКТ БЕТА-ГЛЮКАН IUNIK Beta-Glucan Edition Skincare Set

45,00 лв.

СПЕЦИАЛЕН КОМПЛЕКТ ПРОПОЛИС IUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set

СПЕЦИАЛЕН КОМПЛЕКТ ПРОПОЛИС IUNIK Propolis Vitamin Eye Cream Set

48,00 лв.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ IUNIK Black Snail Restore Cream 60мл

IUNIK Black Snail Restore Cream, представлява прекрасна анти-ейдж грижа, която може да ви помогне в изглаждането на преждевременно появилите се бръчки и фини линии по лицето.

34,00 лв.