24h Delivery. Genuine products.
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

COSRX

Философията на корейската марка COSRX е „Минималистична и функционална козметика от наложително необходими съставки“. Най-голямата разлика между продуктите на COSRX и други е, че COSRX използва по-малък брой съставки, но въпреки това дава най-добър резултат. Много клиенти на COSRX имат чувствителна кожа и срещат кожни проблеми като акне. Ако в продуктите са включени твърде много съставки, е много трудно  да се  разбере  към коя съставка е чувствителна кожата или коя съставка е неефективна.  Решението на COSRX е продукта да съдържа минимално количество съставки, които са подходящи за кожата, но да дават най-добрия възможен резултат.

Filters
View as Grid List
Sort by
Display per page

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream 100gr

Кремът обещава хидратиращо, заздравяващо, регенериращо и подмладяващо действие. Подобрява еластичността на кожата, бори се с пигментни петна, възпаления и зачервявания, хидратира сухата кожа и предотвратява стареенето.

52,00 лв.

COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner 150ml

Тонер с витамин С и два вида киселини- AHA, BHA, който нежно ексфолира мъртвите клетки и подържа кожата свежа и сияйна през целия ден, изсветлява и уеднаквява тена.

42,00 лв.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml

Тази есенция дълбоко хидратира кожата, премахва възпаления, успокоява раздразнена кожа.

45,00 лв.

COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner 150ml

Подхранва кожата, намалява зачервяванията ѝ и усъвършенства текстурата ѝ. Освен това подпомага защитната ѝ способност и така я предпазва от вредното въздействие на околната среда.

44,00 лв.

COSRX One Step Original Clear Pad 70pads

Cosrx One Step Original Clear Pad са част от перфектната грижа за проблемна кожа.

54,00 лв.

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid 100ml

Ексфолиращата есенция против милиуми(бели точки) с АНА киселини на COSRX е предназначена за почистване на кожата, уеднаквяване на тена и по-сияйна кожа, както и за премахване на белите точки.

47,00 лв.