24ч доставка! Оригинални продукти!
Menu
Кошница
Няма продукти в кошницата.

Центела Азиатика

Това многофункционално растение-чудо се среща в блатистите райони в Азия и се използва в традиционната медицина от векове за лечение на всякакви проблеми.

Известен под различни имена, включително Gotu kola, Cica и тигрова трева, този растителен екстракт е приветстван като успокояващо средство за защита на кожата.

Проучванията показват, че Centella Asiatica е богат източник на аминокиселини, мощен антиоксидант, действа противовъзпалително и укрепва кожната бариера.

Ползите от мадекасозида (който можете да намерите в Centella Asiatica) осигуряват силни ползи против стареене поради способността му да предпазва вътрешно молекулите на кожата от разграждане.

Centella Asiatica е страхотна за всички типове кожа, но особено за тези със суха и/или чувствителна кожа.

Filters
Покажи като Матрица Списък
Подреди по
Покажи на страница

ЛОСИОН С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА beplain Chamomile pH-Balanced Lotion 150мл

Chamomile pH-Balanced Lotion на корейския бранд beplain представлява хидратиращ лосион за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 36,00 лв.

ТОНЕР С ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА beplain Chamomile pH-Balanced Toner 190мл

Chamomile pH-Balanced Toner на корейския бранд beplain представлява освежаващ и хидратиращ тонер за лице с натурален състав и балансирано Ph, който не съдържа аромати и е подходящ за ежедневна грижа за проблемна кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 37,00 лв.

АМПУЛА С ЦЕНТЕЛА beplain Cicaful Ampoule 30мл

Хидратираща ампула против акне с Центела Азиатика на корейският бранд beplain, подходяща за всеки тип кожа, но особено ефективна при проблемна и кожа, склонна към раздразнения.

42,00 лв. 37,00 лв.

УСПОКОЯВАЩ ГЕЛ beplain Cicaful calming gel 80мл

Продуктът е подходящ за чувствителна, раздразнена и склонна към възпаления кожа.

29,00 лв. 25,00 лв.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ beplain Clean Ocean Non-Nano Mild Sunscreen SPF50+/ PA++++ 50мл

Слънцезащитният крем beplain Clean Ocean е слънцезащита с най-висок фактор и уникална формула „nano-free“, която е нежна към кожата и същевременно я предпазва от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.

44,00 лв. 38,00 лв.

ЗЕЛЕНА ПОЧИСТВАЩА ПЯНА beplain Greenful pH-Balanced Cleansing Foam 80мл

Зелената почистваща пяна beplain Greenful pH-Balanced Cleansing Foam представлява нежно натурално почистващо средство за лице без аромат, подходящо за склонна към акне, суха или мазна кожа.

28,00 лв. 25,00 лв.